Nis 17, 2019
Şirket’imiz ile Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası (Şeker-İş) arasında 589 çalışan personelimizi kapsayan (2 yıllık) 28. Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine 16.04.2019 Salı günü başlanmış olup temennimiz bir an önce hayırlı bir şekilde sonuçlandırmaktır.
Sağlıklı ve güvenli ortamlar yaratmayı, çalışma barışını korumayı, verimli, huzurlu, düzenli ve adil bir çalışma hayatı sürdürmeyi vazgeçilmez ilkesi haline getiren Amasya Şeker ailesi olarak iki taraf adına başarılı ve verimli bir müzakere süreci geçirmeyi dilerim.
Bu süreçte katkısı ve emeği olan tüm yönetici ve çalışanlarımıza şimdiden çok teşekkür eder, görüşmelerin çalışanlarımız, şirketimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ederim.
Saygılarımla,
Amasya Şeker Fabrikası A.Ş.
Yönetim Kurulu Başkanı
Mustafa SAATCI
Toplu İş Sözleşme Müzekkere heyeti Şirketimiz adına; Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa SAATCI, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Eşref DİKMEN, Genel Müdür Sayın Cemal SUNULU, Üretim Müdürü Sayın Sedat GÜVEN, Bakım, Onarım ve Enerji Müdürü Sayın Yaşar MADEN, Ziraat Müdür Vekili Sayın Şakir Erol YELEN, İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Oğuz GÜL, Hukuk Müşaviri Sayın Av. Gökhan CAMCI ve Hukuk Müşaviri Sayın Av. Ahmet ÖCBE'dir
Şeker-İş sendikası adına; Genel Sekreter Fevzi ŞENGÜL, Mali Sekreter İlhan ÖZYURT, Teşkilatlanma Sekreteri Murat TAŞLIYURT, Eğitim Sekreteri Cengiz ÜNDER ve Şeker-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Bahtiyar KESKİN'dir.
Amasya Şeker © 2025 Kayrasoft. Tüm hakları saklıdır.